Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» εκφράζει τα θερμά του Συλλυπητήρια για το Τελευταίο Ταξίδι του Παπά Γεράσιμου

«Κοιμήθηκε» σε ηλικία 89 ετών ο αγαπημένος μας Παπά Γεράσιμος. Ο Σύνδεσμος Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» όπως και όλο το Μεγανήσι εκφράζει τα θερμά του Συλληπτήρια για αυτήν τη μεγάλη απώλεια ενός μεγάλου και ιστορικού προσώπου του νησιού και εύχεται Καλό Κουράγιο στους οικείους του

Ο κατά κόσμον Γεράσιμος Κονιδάρης, γεννήθηκε στις 12 Αυγούστου 1930 στο Κατωμέρι Μεγανησίου. Η απλή και φτωχική οικογένειά του τού έδωσε χριστιανική ανατροφή. Σε ηλικία 14 ετών εγκαταστάθηκαν οικογενειακώς στην πόλη της Λευκάδας, για να φοιτήσει ο Γεράσιμος στο γυμνάσιο. Μεγάλος πόθος του ήταν να γίνει κληρικός και συγκεκριμένα ιεραπόστολος για να πάει στην Αφρική.

Ο Παπά Γεράσιμος διακόνησε στην εκκλησία 43 χρόνια ως εφημέριος στο Μεγανήσι και 55 χρόνια ως εξομολόγος. Ήταν συνδεδεμένος πνευματικά σχεδόν με όλους καθώς είχε τελέσει πολλούς Γάμους και Βαπτίσεις μας ή οικείων μας.

Ο Παπά Γεράσιμος ήταν πολύ αγαπητός λόγω της ήπιας και ευγενικής μορφής και συμπεριφοράς του και πρόσφατα τιμήθηκε από τον τοπικό Μητροπολίτη για τη συνολική του προσφορά στην Εκκλησία.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: