Συνέδριο Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» 2017

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες του Συνεδρίου του Συνδέσμου Μεγανησιωτών «Ο ΜΕΝΤΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημαρχείου Βύρωνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκτιμά ότι η όλη διαδικασία του Συνεδρίου στέφθηκε με επιτυχία. Η συμμετοχή των προσκεκλημένων συνέδρων άγγιξε το 65% ενώ στην πλειοψηφία τους οι απόντες ήταν δικαιολογημένοι.

Η εισήγηση από τον Πρόεδρο κο Πετρόπουλο Αιμίλιο έθεσε τους στόχους του Συνδέσμου για το επόμενο διάστημα. Από τους Συνέδρους τέθηκαν ερωτήσεις, απόψεις και ακολούθησαν οι ομιλίες.

Στην πλειοψηφία τους οι ομιλητές έδειξαν την σύμφωνη γνώμη τους με τους στόχους του ενώ ταυτόχρονα τόνισαν την ανάγκη ο Σύνδεσμος να βάλει στο σχεδιασμό του το στέκι και να εμπλουτίσει την δράση του με ακόμη περισσότερα ζητήματα που αφορούν τους Μεγανησιώτες, δίνοντας έτσι περιεχόμενο στον Μέντη με στοιχεία μαζικότητας.

Μεταξύ των ομιλητών ο Δήμαρχος Μεγανησίου Κος Δάγλας Παύλος που χαιρέτησε και αυτός με την σειρά του την διαδικάσία. Μέσω της τοποθέτησης του έδειξε την στήριξη του Δήμου για τον Σύνδεσμο και μάλιστα δεσμεύτηκε πως θα ενισχύσει οικονομικά το Μέντη για το στέκι του στην Αθήνα.

Επίσης το λόγο πήρε ο επικεφαλής της παράταξης της αντιπολίτευσης Παναγιώτης Κονιδάρης, ο οποίος διαπίστωσε ότι ο Σύνδεσμος δείχνει ωριμότητα το τελευταίο διάστημα και μάλιστα, με αναλυτικό τρόπο, πρότεινε τρόπους για να κάνει ο Μέντης βήματα για την ισχυροποίηση του.

Την στήριξη στο Σύνδεσμο και την αγωνία να ισχυροποιηθεί ο Μέντης ώστε να μην γίνονται τα ίδια και τα ίδια σημείωσε κι ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κος Γιώργος Αυγερινός.

Απ όλη την διαδικασία ο ΜΕΝΤΗΣ βγαίνει πιο δυνατός και με περισσότερη όρεξη για προσφορά θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα.

DSC_3458

DSC_3456

DSC_3451

Mentis Sinedrio 2017


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: