Τράπεζα Αίματος Συνδέσμου Μεγανησιώτων «Ο ΜΕΝΤΗΣ»

 

  Ο Σύνδεσμος των Απανταχού Μεγανησιωτών “Ο Μέντης” την Πέμπτη 9 Αυγούστου, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία στο Ιατρείο Κατωμερίου, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Λευκάδος. Έδωσαν αίμα 12 συνάνθρωποί μας, Μεγανησιώτες και μη.

Κατόπιν δημιουργήθηκε από το Σύλλογο μας Τράπεζα αίματος για Μεγανησιώτες στο Νοσοκομείο Λευκάδος. Διαχειριστές ορίστηκαν οι Κονιδάρη Γιούλη και ο Κατωπόδης Χάρης.

Η προσπάθεια αυτή θα επαναληφθεί, ωστόσο ο καθένας μας μπορεί να επισκέπτεται οποιοδήποτε νοσοκομείο επιθυμεί και να δίνει αίμα, έχοντας αναφέρει ότι είναι για την Τράπεζα αίματος Μεγανησιωτών στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Παρακαλούνται όσοι δίνουν αίμα, να επικοινωνούν με έναν από τους δύο διαχειριστές, ώστε να επακολουθεί έλεγχος για το αν έχει ενημερωθεί το Νοσοκομείο Λευκάδος και η δική μας Τράπεζα αίματος.

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια, ευχόμαστε να συνεχίσουν, αλλά να υπάρξουν και νέα μέλη που θα συνδράμουν σε αυτή την ενέργεια.


One response to “Τράπεζα Αίματος Συνδέσμου Μεγανησιώτων «Ο ΜΕΝΤΗΣ»

  • IOANNHS DAGLAS

    Η οικογένεια Δημήτριου Δάγλα ευχαριστεί για την άμεση προσφορά 2 φιάλων αίματος για την αντιμετώπιση του έκτακτου τροχαίου περιστατικού που αντιμετωπισαμε. Φυσικά θα φροντίσουμε να επιστραφούν οι φιάλες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: