Ευχαριστήριο «Μέντη» προς Λευτέρη Π. Κατωπόδη

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Λευτέρη Π. Κατωπόδη, για το αρχειακό υλικό που μας παρέδωσε και χρονολογείται από το 1976, έτος ίδρυσης του «Μέντη».

Να σημειωθεί ότι ο Λευτέρης Π. Κατωπόδης έχει διατελέσει Γενικός Γραμματεάς του «Μέντη» και τακτικό μέλος επί σειρά ετών.

Το υλικό που έφτασε στα χέρια μας αφορά: Στα πρώτα 11 φύλλα της εφημερίδας του Συνδέσμου «Μεγανησιώτικοι Αντίλαλοι», στα 2 πρώτα ημερολόγια των ετών 1977 και 1978, καθώς επίσης σε πληθώρα χειρόγραφων σημειώσεων από το 1976, γράμματα προς επίσημους φορείς και μητρώα μελών.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη προσφορά του και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα τα διατηρήσουμε ασφαλή ώστε να παραδωθούν στα επόμενα Διοικητικά Συμβούλια.

Ελπίζουμε την ίδια κίνηση να ακολουθήσουν και άλλοι Μεγανησιώτες που έχουν στη κατοχή τους αρχειακό υλικό σου Συνδέσμου, με σκοπό να καταφέρουμε κάποια στιγμή να τα συγκεντρώσουμε και να τα εκθέσουμε, ώστε να τα χαιρόμαστε όλοι και όχι μόνο οι βιβλιοθήκες μας.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: