Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 στο Δημαρχείο Βύρωνα, η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Μεγανησιωτών “Ο ΜΕΝΤΗΣ”
Η Προσωρίνη Διοικούσα Επιτροπή που είχε δημιουργήθει  από μία ομάδα “ρομαντικών” μετά από μία περίοδο απροθύμιας από ενδιαφερόμενους καί μη συμμετοχής σε Γενικές Συνελεύσεις  , προκειμένου να μήν διαλυθεί ο Σύλλογος, η Ιστορία του καί τα πρόσωπα που την γράψανε, είχε σαν σκοπό να συγκεντρώσει Μεγανησίωτες καί ενδιαφερόμενους πέραν των υπάρχοντων με αντίπαλο ένα απαρχαιομένο καταστατικό καί μάλλον τα κατάφερε!

Από αυτές προέκυψε ένα πολύ ελπιδοφόρο  Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό να δώσει νέα πνοή και καί να φέρει το Σύλλογο που “απουσίαζε”΄τα τελευταία χρόνια, ξάνα στις παλιές ένδοξες μέρες , δινοντάς ένα βροντερό παρόν με τις ενέργειες του καί βέβαια σε συνεργασία, εφόσον προκύψει με τη κάθε εκάστοτε Αρχή , στην Αθήνα, στο νησί καί σε κάθε γωνία όπου υπάρχει Μεγανησιώτης.

Η Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση είχε αρκετά μεγάλη συμετοχή σε σχέση με προηγούμενες, συγκεντρώνοντας περίπου 60 άτομα. Μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Μεγανησίου Κος Στάθης Ζαβιτσάνος καί ο Επίτιμος Μεγανησιώτης Κος Μπεκόπουλος.

Πρόεδρος της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης ορίστικε ο Κος Κατωποδής Λευτέρης (Ιδρυτικό μέλος) καί Πρόεδρος Εφορευτικής Επιτροπης ο Κος Κατωπόδης Μάκης, (πρώην πρόεδρος του Συλλόγου), με γραμματέα την Πολίτη Ματίνα, (Πρόεδρος Λευκαδίων Φοιτητών), όπου τους ευχαριστούμε θερμά !

Μετά τον απολογισμό και αρκέτες τοποθετήσεις Μεγανησιωτών, πρώην μελών και υποψηφίων αλλά καί του Δημάρχου, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία με τα εξής αποτελέσματα:

ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙ

Κανέλλος Κώστας 37
Αργύρη Σουζάνα 25
Κατωπόδη Αμαλία 20
Κονιδάρης Α. Πάνος 17

ΚΑΤΩΜΕΡΙ

Δάγλας Αλέκος 34
Κατωπόδης Χάρης 19
Γεωργιάδης Θεόδωρος (Σύζυγος Φώνης Κατωπόδη)  17
Δάγλας Γιώργος (Αμπουκλής) 17
Κονιδάρη Μερώπη 10
Κατωπόδης Στρ. Γιώργος 6

ΒΑΘΥ

Κονιδάρη Γιούλη 39
Μάλαμας Σπύρος 37
Κατωπόδης Ε. Βησσαρίωνας 21
Αυγερινού Λεύκη 1


ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Κατωπόδης Λευτέρης

Κονιδάρη Μερώπη

Κατωπόδης Φώντας

Φωτογραφίες: Κανέλλος Κώστας

Το Διοικητικό συμβούλιο είναι 9μελές καί τρείς αναπληρωματικοί. Εκλέγονται 3 από κάθε χωρίο καί ένας αναπληρωματικός με βάση τους ψήφους. Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου προκύπτει μετά απο μεταξύ τους συνέλευση, όπου θα γίνει και θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ευχαριστούμε πολύ, τα μέλη της Προσωρινής Διοικητικής Επιτροπής, Κατωπόδη Λευτέρη, Κατωπόδη Φώντα, Κατωπόδη Γιώργο (Αρμούρη) που γιά προσωπικούς λόγους, δεν έθεσαν υποψηφιότητα αλλά θα είναι δίπλα μας καί η βοήθεια τους ήταν και θα είναι ανεκτίμιτη !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά τον Δήμαρχο Βύρωνα Κύριο ΝΙΚΟ ΧΑΡΔΑΛΙΑ γιά την παραχώρηση της αίθουσας, τους παλιότερους που μας ανοίξαν το δρόμο με την εμπειρία τους καί όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους καί την ψήφο τους.

Τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ Ευχαριστώ σε αυτούς που μπήκαν στην “ταλαιπωρία” να έρθουν από το νησί, στο http://www.myLefkada.gr καί ένα Ευχαριστώ που μας αφήνει υπόχρεους για την πολύτιμη βοήθεια με τη φιλοξενία του στο http://WWW.MEGANISINEWS.GR

Αναδημοσιεύσεις: Περιοδικό Συλλόγου Απανταχού Λευκαδιτών «ΛΕΥΚΑΔΟΤΡΟΠΙΟ»  Τεύχος 21, 2010 καί στο www.meganisinews.gr

 


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: