Αποχώρηση Σουζάνας Αργύρη από το Δ.Σ του «ΜΕΝΤΗ»

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Η Σουζάνα Αργύρη, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, με επιστολή που απέστειλε στο Σύνδεσμο, υπέβαλλε την παραίτησή της από τη θέση του Αντιπροέδρου και μέλους του Δ.Σ., λόγω της ανάγκης παραμονής της εκτός Αθηνών για το επόμενο χρονικό διάστημα.

      Η επιστολή που απέστειλε στο Δ.Σ. είναι η ακόλουθη :

Φίλοι του Δ. Σ.,

λογάριαζα πως θα παρίσταμαι στην αποψινή μας συνάντηση, αλλά, ως γνωστόν, η ζωή είναι συχνά ανατρεπτική προς τα σχέδιά μας…

Σας στέλνω, λοιπόν, αυτή την επιστολή για να σας κοινοποιήσω τα εξής:

Καθώς σημαντικές υποχρεώσεις (προσωπικές, επαγγελματικές κ.λπ.) επιβάλλουν την παραμονή μου εκτός Αθηνών, κατά τους προσεχείς μήνες, θα ήθελα να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιπροέδρου και Μέλους του Δ. Σ. του Συνδέσμου Μεγανησιωτών Ο ΜΕΝΤΗΣ. Η απόφαση αυτή (που έλαβα – όχι χωρίς δυσκολία – μετά από αρκετή σκέψη και αφού εξέτασα τις πιθανές εναλλακτικές λύσεις) είναι, υπό τις συγκεκριμένες περιστάσεις, αναγκαία, προκειμένου να μην παρακωλυθούν οι εργασίες του Δ.Σ. (αλλά και να αντιμετωπίσω με τη δέουσα αίσθηση συνέπειας την ευθύνη που ανέλαβα κατά την εκλογή μου). Παραμένει δεδομένη η ένθερμη υποστήριξή μου προς τη σπουδαία υπόθεση του ΜΕΝΤΗ (και τη δημιουργική προσφορά του Δ.Σ. του), καθώς και η πρόθεσή μου να συμβάλω στην (πολύπλευρη) δράση του, από τη θέση του απλού μέλους, με όποιον τρόπο αυτό είναι εφικτό. Σας ευχαριστώ όλους για τη χαρά της συνεργασίας, αλλά και την ευκαιρία να έχω αποτελέσει (έστω και μόνο κατά τους 15 αυτούς μήνες) μέρος της προσπάθειας για τη νέα δραστηριοποίηση του Συλλόγου. Η σχετική δεοντολογία θα ζητούσε να παρευρεθω σε συνάντηση του Δ.Σ., για να κάνω τον απολογισμό τής μέχρι τώρα συμμετοχής μου (και βεβαίως να σας χαιρετήσω από κοντά). Δυστυχώς δεν είμαι σίγουρη αν (και πότε) θα μου ήταν εύκολο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. (Σε αντίθετη περίπτωση, όπως και να ‘χει, θα φροντίσω να σας το στείλω γραπτά.)

Ελπίζω ότι θα τα πούμε ξανά σύντομα.

Μέχρι τότε, καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλα!

Θερμούς χαιρετισμούς,

Σουζάνα

     Κατόπιν της γνωστοποίησής της, το Δ.Σ. με ομόφωνη απόφασή του, πρότεινε στη Σουζάνα, δια της Προέδρου Γιούλης Κονιδάρη, να παραμείνει τακτικό μέλος του Δ.Σ., εκτιμώντας τη συμβολή της, στη μέχρι σήμερα πορεία του Συνδέσμου, ιδιαίτερα ουσιαστική και παραγωγική.

    Η ίδια όμως, επέμεινε στην απόφασή της, εκτιμώντας ότι η απουσία της από τις συνεδριάσεις του Δ.Σ. θα την απέτρεπε από την προσδοκούμενη συμβολή της στη λειτουργία του.

     Το Δ.Σ. αποδέχτηκε με λύπη την παραίτησή της και εξέλεξε ομόφωνα, στη θέση του Αντιπροέδρου, τον Χάρη Κατωπόδη, για το υπόλοιπο διάστημα της θητείας του παρόντος Συμβουλίου. Επίσης, το αναπληρωματικό μέλος από το Σπαρτοχώρι, Κονιδάρης Πάνος, καταλαμβάνει θέση τακτικού μέλους του Δ.Σ.

     Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, όλα τα μέλη του Δ.Σ. ευχαριστούμε δημόσια τη Σουζάνα Αργύρη για τη μέχρι σήμερα ουσιαστική συμβολή της στην αναδιοργάνωση του Συνδέσμου.

     Η παρουσία της, υπήρξε απόλυτα χρήσιμη και παραγωγική, ενώ οι ιδέες και προτάσεις της, βοήθησαν όλους εμάς τους υπόλοιπους, στην κοινή προσπάθεια που καταβάλουμε για την επίτευξη των σκοπών του Συνδέσμου.

     Εκφράζουμε επίσης την ευχή μας, να την έχουμε κοντά μας στις συνεδριάσεις, καθώς και στις εκδηλώσεις του Συνδέσμου, όταν αυτές συμπίπτουν με την παρουσία της στην Αθήνα.

 


Σχολιάστε

Discover more from Σύνδεσμος Μεγανησιωτών "O ΜΕΝΤΗΣ"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Συνεχίστε την ανάγνωση